Poslovni Bankanet pri Novi KBM
| Članek je bil prebran 856 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Poslovni bankanet je spletna banka, ki so jo pri Novi KBM pripravili za vse imetnike njihovega poslovnega računa. Bankanet je sodobna spletna banka za sodobne uporabnike, ki si želijo skrajšati čakalne vrste na banki in večino svojega bančnega poslovanja opraviti kar preko spleta. Bančne storitve na ta način pomenijo prihranek denarja in tudi časa, kar je v poslovnih vodah zelo pomembno. Mnogi komitenti banke, ki se odločijo svoj poslovni račun nadgraditi s poslovnim Bankanetom, to storijo tudi zaradi tega, da so s to bančno storitvijo povsem neodvisni od poslovnega (delovnega) časa banke. Tako lahko za svoje finance poskrbijo takrat, ko imajo čas oziroma jim to najbolj ustreza. In to brez čakanja in izgube časa.

spletna bankaDanašnji čas je močno digitalni čas, kar pomeni, da večino svojih dejavnosti vsaj deloma že selimo na svetovni splet. To se dogaja tudi v poslovnem svetu. Bankanet je poslovna spletna banka, ki v primerjavi s klasičnim bančnim poslovanjem prinaša številne prednosti in ugodnosti. Največja prednost je najverjetneje to, da uporabniki na ta čas bančne posle opravijo hitreje, nižji so tudi stroški za obdelavo nalogov, nad poslovanjem oziroma poslovnim računom pa imajo imetniki tudi popoln nadzor oziroma pregled. Na ta način lahko točno vedo, koliko denarja so porabili in za kaj je bil denar porabljen.

Nekateri so se spletnega bančništva v poslovne namene dolgo časa izogibali, saj so bili prepričani, da takšno bančništvo ni najbolj varno. Pri Novi KBM so se teh pomislekov zavedali in so jih vzeli resno. V ta namen so svoj sistem spletnega bančništva opremili z najsodobnejšimi in strogimi standardi za avtentifikacijo, kar pomeni, da je uporabnik opremljen s kartico, ki generira enkratna gesla, s katerimi je mogoče dostopati do poslovnega računa. Maksimalno je poskrbljeno tudi za varovanje zasebnih podatkov. Uporabnike tako za varnost in zasebnost v sistemu Bankanet ne rabi skrbeti.

Poslovni Bankanet je primeren prav za vse komitente s poslovnim bančnim računom pri Novi KBM. Sistem spletnega bančništva so namreč zasnovali tako, da je zelo pregleden, intuitiven in enostaven za uporabo. Bankanet zato ni primeren le za tiste, ki že imajo izkušnje s spletnim bančništvom, ampak tudi za vse začetnike – torej tiste, ki se s tovrstnim bančnim poslovanjem srečujejo prvič. Sistem je opremljen s številnimi navodili, kako ga uporabljati, tudi sicer pa je narejen zelo jasno in pregledno, tako da se zares ni težko znajti. Bankanet se trudi biti kar se da razumljiv.

Uporabniki se lahko odločijo za internetno različico, namestitveno različico ali pa za mobilno različico poslovnega Bankaneta. Prednost internetne različice je v tem, da je za uporabo potreben le osebni računalnik in povezava s svetovnim spletom. Namestitvena različica je primernejša za večja ali srednje velika podjetja, za opravljanje posameznih funkcij pa ni potrebna stalna povezava s svetovnim spletom. Aplikacija Bankaneta je v tem primeru nameščena neposredno na osebnem računalniku. Mobilna različica pa pomeni opravljanje bančnih storitev z uporabo mobilnega telefona. Poslovni Bankanet je za podjetja gotovo najboljša rešitev, ko gre za poslovne bančne storitve. Podjetja na ta način znižajo stroške, svoje finance pa uredijo hitreje in bolj pregledno.

Prijava v poslovni Bankanet!

Preberite si tudi članek, kako lahko privarčujemo s pomočjo Eko sklada. Vas zanima? Več!

 

© 19. 07. 2018 - protectech. Oglaševanje.